Ученици от Профилирана гимназия “Васил Левски“ – гр. Исперих, гостуваха в общинска администрация

При Кмета на Община Исперих

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ученици от профилирана гимназия “Васил Левски“ – гр. Исперих, гостуваха в общинска администрация

На 5 декември ръководството на Община Исперих бе домакин на специални гости. Ученици от клуба по „Дизайн и реклама“ към  Профилирана гимназия „Васил Левски“ – гр. Исперих, посетиха кмета на общината – инж. Белгин Шукри, зам.-кмета – г-жа Нехире Юмер, председателя на Общински съвет – Исперих – г-н Бейти Бекир и директора на дирекция „Хуманитарни дейности“ – г-н Исмаил Айдън.

В навечерието на предстоящите коледни и новогодишни празници те подариха на ръководните органи изработен от тях постер на град Исперих, ръчно изработени рекламен календар на училището и коледен сувенир.

„Нашите ученици направиха рекламните материали с огромно желание. Клубът е създаден в гимназията, за да отговори на техните потребности, а също и на потребностите на съвременния свят, защото всяка една сфера от съвременния живот се развива благодарение на добър дизайн и добра реклама“ – сподели ръководителят на клуба – г-жа Катя Димитрова.

Гимназистите бяха радушно приети от служителите на администрацията, които им дадоха ценни съвети и напътствия. Кметът Белгин Шукри похвали учениците за положения от тях труд и за постигнатия резултат и ги изпрати с думите: „Щастлив съм, че бяхте наши гости. Искам да знаете, че искрено се гордея с постиженията на всички Вас – възпитаниците на Профилирана гимназия „Васил Левски“. Продължавайте да вървите все така целеустремени напред!“.

 

С Кмета на Община Исперих
При Кмета на Община Исперих
При Кмета на Община Исперих
При Кмета на Община Исперих
Със Заместник-кмета на Община Исперих
С Директора на Дирекция "Хуманитарни дейности"
С Председателя на Общински съвет - Исперих
06. 12. 2019 г.